Inspectie en reparatie van tijdelijke aard, op uw locatie

Dongen Pallets Inspection & Repair biedt de mogelijkheid om tijdelijke sortering en reparatie werkzaamheden uit te voeren op een door u aangewezen locatie. 
Ervaren medewerkers sorteren en repareren pallets op basis van uw instructies. Hierdoor heeft u maximale controle op kwaliteit en kosten. De laatste ontwikkeling op het gebied van het flexibel sorteren en repareren van pallets op locatie is de inzet van een mobiel sorteerstation, genoemd MPI (mobile pallet investigation). Een volledig semi-automatische sorteerinstallatie, geplaatst in een trailer, sorteert op locatie grote volumes pallets in goed/slecht.
De toegevoegde waarde van dit nieuwe concept kan worden gevonden in een snelle beschikbaarheid van pallets, kostenreductie en sterke reductie van Co2 doordat transport overbodig is.

inspectie en reparatie op uw locatie

Permanente inspectie en reparatie, op uw locatie

Wanneer er sprake is van een constante behoefte aan sorteer- en reparatiewerkzaamheden ofwel de behoefte bestaat om bestaande werkzaamheden uit te besteden op uw eigen locatie, dan adviseren wij een structurele oplossing in de vorm van een vaste sorteeractiviteit. 
Bij het opzetten van een vaste sorteeractiviteit is het belangrijk om wensen en doelstellingen gezamenlijk in kaart te brengen. Een analyse van uw logistieke processen is de basis om tot een maatwerkoplossing te komen. Zaken zoals het reduceren van logistieke stromen, snelle beschikbaarheid en afstoten van niet kernactiviteiten kunnen uw kosten sterk reduceren. 
Vanuit reeds ge´mplementeerde projecten kunnen we aangeven dat het succes van een partnership wordt bepaald door intensieve en transparante samenwerking. 

inspectie en reparatie op uw locatie