Achtergronden

Begonnen als producent van houten kratten ten behoeve van de drankindustrie is Dongen Pallets in ruim een halve eeuw uitgegroeid tot een dynamische onderneming waarbinnen een grote diversiteit aan producten en diensten wordt aangeboden. Medio 2012 heeft Dongen Pallets de stap genomen om de activiteiten, welke onder de vlag van Dongen Pallets worden uitgevoerd, op te splitsen in drie business units te weten;


Dongen Pallets Production 
     Ontwerp en productie van nieuwe pallets.   
Dongen Pallets Inspection and Repair 
     Inspectie en reparatie van pallets, in Dongen dan wel op locatie. 
     Aan- en verkoop van gebruikte pallets
Dongen Pallets Packaging 
     Ontwerp en productie van industriële verpakkingen. Verpakken/stuwage van industriële goederen 
     (In Dongen en/of op locatie) Met deze stap willen we de specialisatie, welke zich de afgelopen jaren achter de schermen heeft afgespeeld, volop uitdragen naar de buitenwereld.  Herkenbaar onder de vlag van Dongen Pallets en gespecialiseerd binnen ieder vakgebied! Dit geeft u als klant de mogelijkheid om zaken te doen met een specialist dan wel één totaalleverancier. Om u snel van dienst te kunnen zijn werken we binnen iedere business unit met een gespecialiseerd team.
Dit zorgt voor korte lijnen en daarmee een snelle dienstverlening naar onze relaties. De markt is volop in beweging, wat vandaag actueel is kan morgen alweer verouderd zijn. Dongen Pallets denkt graag met u mee voor toekomstige oplossingen. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze specialisten!

Team Dongen Pallets